回應網友 – Disturbed Girl

        Disturbed Girl
 
        我在424日至515日的網誌中專門討論房地產投資的一些問題,請參閱。其次,我會勸告你現在不要賣樓,現在樓價正在穩步上升,可能不會升得太快,但時間可能持續數年,一切因素都是利好樓價的。
 

One response to “回應網友 – Disturbed Girl

  1. Dear Mr. Zhang,
    Thanks for your advice and spending time in replying. I feel relieved after hearing what you said.  
    I have been reading your blog for a while and will print it out to my mother to read as she likes investing.
    Mrs Fung

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s